Barona IT työnantajana

henkilöstövuokraus800x

Barona IT työllistää vuosittain yli  900 työntekijää IT alan tehtäviin. Toimimme valtakunnallisesti Suomessa ja sen lisäksi meillä on toimintaa myös Ruotsissa, Tanskassa ja Puolassa. Seuraamme jatkuvasti työntekijöidemme tyytyväisyyttä ja onkin ollut hienoa huomata, että työntekijämme viihtyvät Barona IT:llä todella hyvin! 

Miksi työntekijät sitten voivat meillä hyvin? Tietenkään asioita ei voi yleistää – toiselle ihmiselle jokin asia merkitsee enemmän kuin toiselle, mutta tässä muutama asia, mikä varmasti vaikuttaa yleiseen tyytyväisyyteen.  

 

Välittäminen  

Jos työllistyt kauttamme johonkin asiakasyritykseemme, Barona IT Oy toimii sinun virallisena työnantajanasi. Meillä on silloin myös vastuu siitä, että sinulla on kaikki hyvin työsuhteen aikanaVälittäminen lähtee jo ennen varsinaista työn aloitusta, kun perehdytämme sinut työsuhteesi käytäntöihin Baronan toimistollamme. Käymme kanssasi läpi työsuhteeseen liittyvät asiat, jaamme asiakaskohteen yhteystiedot ja osoitteen, kerromme käytännön asioista ja varmistamme, että sinulla on kaikki tarvittavat eväät töiden aloitusta varten. Välittämistä on myös se, että teemme yhteistyötä vain luotettavien yritysten kanssa. Näin takaamme sen, että sinulla on kaikki hyvin myös itse työntekopaikalla; sinut perehdytetään kunnolla työhösi ja sinulla on asialliset esimiehet ja työkaverit työsi tukena! 

Vaikka me Baronan konsultit emme olekaan päivittäin mukana arjessasi, olemme kuitenkin vahvasti taustalla tukenasi joka päivä. Jokaiselle työntekijälle nimetään aina oma konsultti, johon työntekijä voi ensisijaisesti olla yhteydessä työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Meillä on myös erikseen HR-asiantuntijat ja palkanlaskija, joiden puoleen voit aina kääntyä. 

 

 

Työntekijän kohtelu 

Työtyytyväisyys lähtee liikkeelle asianmukaisesta kohtelusta. Vuokratyötä on tarjolla hyvin monenlaista ja pahimmillaan se on työntekijöiden ’’pompottelua’’ yritysten yllättävien ja nopeiden tarpeiden mukaan.  

Pyrimme lähtökohtaisesti tarjoamaan työntekijöillemme aina pidempiaikaista ja säännöllistä työtä toisin kuin yleisesti henkilöstövuokrausajalla on ehkä tyypillistä. Yleensä asiakkaillamme tarpeet ovat pidempiaikaisia, ja usein työntekijämme myös siirtyy kokonaan asiakkaamme palkkalistoille tietyn ajan kuluttua. Toki meillä on paljon myös erilaisia lyhyempikestoisia työtehtäviä kuten esimerkiksi kolmen kuukauden mittaisia roll-out projekteja, mutta silloinkin pystymme määrittelemään työntekijälle tietyn aikavälin ja tuntimäärät työskentelyajalle. Monesti lyhyempikin projekti kuitenkin poikii työntekijälle jonkin toisen tehtävän – joko samassa asiakaskohteessa tai jossakin toisessa. Meille onkin tärkeää mahdollistaa työntekijöillemme työnteon jatkuvuutta ja yksilöllisten urapolkujen rakentamista yksilön oman tahtotilan mukaan.   

 
Koska työntekijät työskentelevät pääosin säännöllisesti asiakaskohteissamme, he pääsevät nopeasti mukaan työyhteisöön. Tekijämme osallistuvat samalla tavalla kaikkiin asiakkaidemme järjestämiin koulutuksiin, juhliin ja muihin tapahtumiin kuin asiakkaan omatkin työntekijät, ja myös se lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta. Isoin pala on kuitenkin arjessa välittäminen ja samanarvoinen kohtelu joka päivä – on sitten kyseessä vuokratyöntekijä tai asiakkaan oma työntekijä! 

 

Noora1Noora Partala - HR Consultant
noora.partala@barona.fi 
+358 40 558 4069


 

Aiheet: Techsupport

Kirjoittanut:

Noora Partala

Uusimmat kirjoitukset