Puolaan töihin - miksi kannattaa lähteä?

Katowice

Puolan palvelukeskuksessa työskentelee tällä hetkellä yhteensä noin 40 Baronan työntekijää, joista valtaosa on suomalaisija osa ruotsalaisia. Henkilöt työskentelevät erilaisissa rooleissa, kuten mm. service deskissä 1. ja 2. tasolla, palvelinvalvonnan ja -ympäristön tehtävissä, sovelluspaketoinnissa sekä palvelukoordinoinnin parissa. Palvelukeskuksesta tuotetaan palvelua asiakkaille eli loppukäyttäjille pääsääntöisesti suomen ja ruotsin kielellä, mutta kielitaitona tulee olla sujuvan suomen tai ruotsin lisäksi myös englanti. Tekninen osaaminen ja IT on vahvasti Puolan palvelukeskuksen keskiössä, mutta asiakaspalveluosaaminen on lähes yhtä tärkeää: asiakastyytyväisyys on palvelukeskuksessa huippuluokkaa! 

Moni lähtee työskentelemään Puolan palvelukeskukseen, sillä he haluavat saada arvokasta työkokemusta ulkomailta tai ylipäätään kartuttaa IT alan työkokemusta.  

 

Miksi Puolaan kannattaisi lähteä? 

Puolassa työskentely on tehty todella helpoksi: kustannamme sinulle lentolipun, haemme sinut Krakovan kentältä uudelle toimistollesi, Katowicen keskustaan, ja huolehdimme majoituksestasi ensimmäiset kuukaudet! Paikalliset toimistotyöntekijämme auttavat sinua vakituisen, kalustetun asunnon hankkimisessa sekä muissa käytännön asioissa, kuten pankkitilin avaamisessa. Toimimme tukenasi käytännön asioissa koko työsuhteesi ajan.  

Saat töiden alkaessa kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä laajat tukiverkostot käyttöösi. Halutessasi saat tiimistäsi myös sosiaalisen verkoston – he ovat kaikki valinneet saman tien kanssasi ja kokeneet ulkomailla asumisen mahdolliset ihmetyksen aiheet myös itse. Puolan palvelukeskuksen työntekijänä viihdytään keskimäärin reilun parin vuoden ajan, joten saat heistä muista työntekijöistä tiiviin ja sitoutuneen työyhteisön ympärillesi. 

Matkustaminen muualle Eurooppaan on todella helppoa ja edullista Puolan keskeisen sijainnin ansiosta. Tämän vuoksi työporukan kesken tehdään vapaa-ajalla paljon yhteisiä matkoja ja reissuja. Barovire on palvelukeskuksien oma työhyvinvointiin keskittynyt ohjelma: se on Baronan henkilöstön suunnittelemaa ja toteuttamaa toimintaa, joka kokoaa palvelukeskuslaiset viettämään aikaa yhdessä kuntoillen, kulttuurin tai muun vapaa-ajan toiminnan merkeissä.  

 

Innostuitko Puolassa työskentelemisestä? Jätä avoin hakemuksesi tästä, vaikka jo tänään! 

Lue lisää palvelukeskuksessa työskentelystä tästä  


Mikko2

Mikko Saari - Key Account Manager
mikko.saari@barona.fi 
+358 40 738 6122

 

Aiheet: Techsupport

Kirjoittanut:

Mikko Saari

Uusimmat kirjoitukset